tel: 09 282 51 15
logo zitzakken te huur

Algemene Voorwaarden zitzakkentehuur

Zitzakkentehuur garandeert dat er propere zitzakken worden geleverd, we leveren immers hoezen die over de zitzakken worden getrokken. De hoezen worden na elke uitleenbeurt gereinigd.

 
  1. We leveren de zitzakken op de gewenste locatie, de hoezen worden apart meegeleverd. De hoezen dienen dus nog over de zitzakken worden getrokken.
  2. Alle huurgelden, borgen en transportkosten dienen op voorhand betaald te worden. Door bevestiging en betaling van de factuur, accepteert u automatisch de algemene voorwaarden.
  3. De zitzakken zijn zowel voor binnen- als buitengebruik. Bij buitengebruik dienen ze wel op een zachte ondergrond geplaatst te worden, dus opgelet als deze op klinkers of terrastegels worden geplaatst. Vermijd beschadiging van de zitzakken!
  4. We vragen per verhuurde zitzak een borg van 10 €, met een minimum van 100 €. De borg wordt teruggestort na ophaling van de zitzakken als deze in goede en propere staat worden teruggegeven.
  5. De aansprakelijkheid voor verlies en beschadiging van de zitzakken ligt tijdens de huurperiode bij de huurder. De huurprijs blijft verschuldigd en beschadigde zitzakken worden niet teruggenomen maar aangerekend aan 99 € per zitzak. Als enkel de hoes beschadigd of extreem vuil is, wordt er 49 € per hoes aangerekend. Dit wordt met de borg verrekend, als deze ontoereikend is, wordt er een extra factuur opgemaakt die betaalt dient te worden binnen de 14 dagen na factuurdatum.
  6. De zitzakken worden door onze zorgen schoongemaakt, dus geen extra kosten, behalve als deze extreem vuil of beschadigd zijn (zie punt 5).
  7. Een bestelling is pas definitief als deze door ons is bevestigd en door de klant betaalt is.
  8. De zitzakken dienen bij levering door de huurder te worden gecontroleerd. Klachten moeten tijdens de levering of bij afhaling aan de verhuurder worden meegedeeld. Nadien worden er geen klachten over kwaliteit van de geleverde of afgehaalde goederen meer geaccepteerd.
  9. Zitzakkententehuur levert de zitzakken aan de deur. De apart, geleverde hoezen worden desgewenst samen met iemand over de zitzakken getrokken. Indien de hoezen enkel door ons over de zitzakken moeten getrokken worden en/of de zitzakken door onze zorgen naar een gewenste locatie moeten gebracht worden, wordt er € 30 per uur gefactureerd, evenals wachttijden.
  10. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.